Campionate

Cu ce a rămas Mădălina Ghenea după aventura cu băiatul rebel al fotbalului italian: „Am învățat asta”

+68 Foto
Mădălina Ghenea // sursă foto: Instagram @ officialmadalinaghenea

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 14 martie 2023

Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit că scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo (23), acum la Galatasaray, a învățat-o să-și țină viața privată departe de ochii lumii.

În finalul lui 2020, presa din Italia a speculat că Mădălina Ghenea ar fi într-o relație cu Nicolo Zaniolo, atunci legitimat la AS Roma, de la care a plecat cu scandal între timp.

Ce a învățat Mădălina Ghenea de pe urma aventurii cu Nicolo Zaniolo

Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo. Ea a dezvăluit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian:

„Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip.

Nicolo Zaniolo evolua la acea vreme la AS Roma. A plecat cu scandal de la echipa din capitala Italiei în acest început de an, când Galatasaray l-a cumpărat cu 15 milioane de euro. 

Înainte să ajungă în Turcia, Zaniolo a forțat plecarea, dar a refuzat oferta de la Bournemouth, din Premier League, una avantajoasă pentru giallorossi.

Nicolo Zaniolo // sursă foto: Guliver/gettyimages

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.