Liga 1

Mititelu a numit „brandul din fotbal mult peste Steaua”: „Chiar dacă nu le convine oltenilor”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 15 martie 2023

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova, consideră că FCSB a ajuns să fie un brand mai puternic decât Steaua în fotbal.

Într-un interviu mai lung de 30 de minute, acordat marți paginii oficiale a clubului, Mititelu a abordat mai multe subiecte.

A vorbit inclusiv despre FCSB, club despre care a opinat că este „adevărata Steaua”. Mititelu consideră că FCSB a devenit un brand mai relevant decât Steaua în ultimii ani, de când clubul lui Becali a fost forțat să-și schimbe denumirea.

Adrian Mititelu: „FCSB este un brand mult mai important decât Steaua”

>

„Pentru mine, FCSB este Steaua. Toată stima pentru proiectul de acolo, are la bază meritul sportiv, față de vechea Steaua, care a fost înființată de regimul stalinist.

Steaua, adică actuala FCSB, este cel mai important club din România, la ce performanțe a obținut. Tot respectul pentru ei, oricât nu ne convine nouă, oltenilor.

Steaua rămâne cel mai mare brand fotbalistic din România, dar s-a diminuat. Actualul nume FCSB este mai important, cu mult peste Steaua”, a precizat Mititelu.

FCSB evoluează în Liga 1 și are speranțe că va deveni campioană în acest an după o pauză de 8 sezoane, în vreme ce numele Steaua este purtat de echipa de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, care activează în Liga 2 și nu are drept de promovare în primul eșalon.

Joi, 16 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) se va pronunța în recursul privind palmaresul Stelei, disputat de FCSB și CSA Steaua.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.