Liga 1

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici de la anul!”

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 15 martie 2023

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul de la FCU Craiova, se așteaptă ca Petrolul Ploiești să aibă un cuvânt greu de spus în următorul sezon de Liga 1.

Înainte de Sepsi OSK - FCU Craiova, meciul care va stabili dacă oltenii vor evolua în play-off sau play-out în ultima parte din sezon, Adrian Mititelu a afirmat că alb-albaștrilor nu le-ar fi ușor nici în play-out.

Patronul FCU Craiova a enumerat câteva formații puternice din a doua grupă valorică, printre care și Petrolul. Mititelu spune despre clubul din Ploiești că „se anunță puternic de la anul”.

Adrian Mititelu prevede nașterea unei forțe în Liga 1: „Petrolul se anunță un club puternic”

>

Petrolul vine tare din urmă. Din câte știu, acolo este organizare, se anunță un club puternic de la anul. Au un lot foarte bun, am informații că lucrurile sunt mult mai bine organizate acolo decât vă așteptați.

Nu mai spun de Voluntari, care este în vână. Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați.

Altă echipă foarte bună este U Cluj, chiar dacă a pierdut cu CFR. Meciul acela nu este concludent. Sunt 4-5 echipe cu șanse”, a precizat Mititelu.

Vreau Dinamo în Liga 1. Fără Dinamo, nu e sare. Cine se gândea acum 15 ani, când făcea Dinamo cu noi instrucție, că vor fi două Craiove în Liga 1, iar Dinamo în Liga 2?

Mulți râd, dar să vedeți ce puternică va fi Liga 1 în 4-5 ani. Investițiile făcute nu dau roade a doua zi, dar veți vedea că în 4-5 ani vom avea câte 3-4 echipe în grupele Champions League. Măcar în Europa League și Conference League. În Champions League e mai greu, dar nu exclus.

Eu simt că vom crește foarte mult. Jucătorii străini pe care mulți îi blamează vor crește competiția, iar efectele se vor vedea în 4-5 ani. Gândiți-vă când au venit străinii în 2006, 2007. Efectul maxim a fost câțiva ani mai târziu, 2009, 2010. 

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Nou-promovată în Liga 1, Petrolul a încheiat sezonul regulat pe locul 8. Ploieștenii au adunat 36 de puncte în 30 de etape. Clubul s-a confruntat cu probleme financiare serioase, dar sunt speranțe că lucrurile se vor îndrepta. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.