Stranieri

Veste bună pentru Edi Iordănescu » Valentin Mihăilă ar putea reveni în lotul Parmei sâmbătă în Serie B

Valentin Mihăilă ar putea reveni în lot, la Parma. Foto: Imago Images

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 15 martie 2023

Valentin Mihăilă (23 de ani), extrema lui Parma, s-a refăcut după accidentarea musculară și antrenorul Fabio Pecchia așteaptă să-l convoace pentru meciul de la Como (sâmbătă, ora 15:00). Are șanse să primească și minute.

Cu 10 zile înaintea startului oficial al naționalei din preliminariile Euro 2024, Edi Iordănescu primește și vești bune, din Italia. Valentin Mihăilă s-a recuperat după leziunea musculară suferită în debutul partidei cu Genoa, de pe 5 februarie, și așteaptă convocarea pentru etapa de sâmbătă din Serie B, în care Parma se deplasează la Como.

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Valentin Mihăilă ar putea reveni în lot, la Parma

Agenția FiorzaParma.it anunță că extrema română a scăpat de problemele cu accidentarea, a patra din acest sezon și a 11-a de când evoluează la formația gialloblu, iar antrenorul Fabio Pecchia „i-ar putea oferi, în caz de necesitate, prilejul de a prinde minute în teren”

Ocazia i-ar pica bine fostului oltean, ce speră să fie păstrat pe lista definitivă a „tricolorilor” pentru partidele cu Andorra și Belarus, programate pe 25 și 28 martie.

49 de meciuria bifat Mihăilă în Italia. A reușit 9 goluri și 6 pase decisive pentru Parma în 42 de apariții, iar la Atalanta n-a avut realizări în 7 partide

Valentin Mihăilă a ratat 50% din meciuri

Din cauza deselor problemelor medicale, Mihăilă nu a putut avea continuitate la Parma și n-a jucat decât în 43 din cele 86 de întâlniri susținute de Parma în toate competițiile. 

În fix jumătate dintre ele a fost indisponibil! În acest sezon are numai 567 de minute jucate dintr-un total de 12 apariții, opt ca titular, și cifrele sale sunt modeste, trei goluri și trei assisturi.

VIDEO. Emil Săndoi despre calitățile lui Valentin Mihăilă

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.