Liga 1

Duckadam, mesaj pentru fanii celor de la FCSB: „Câtă răbdare să mai ai?”

Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul portar al Stelei, are un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, FCSB.

Articol de Vlad Roșu  —  joi, 16 martie 2023

Helmuth Duckadam (63 de ani), fostul portar al Stelei, are un mesaj pentru fanii vicecampioanei României, FCSB. 

„Eroul de la Sevilla” nu înțelege cum suporterii roș-albaștrilor pot accepta situația de la echipă, unde patronul Gigi Becali decide totul, dat fiind faptul că FCSB nu a mai cucerit un titlu de campioană din anul 2015. 

Helmuth Duckadam, mesaj pentru fanii celor de la FCSB: „Câtă răbdare să mai ai?”

„Anul trecut, FCSB a terminat pe locul doi. Anul ăsta va termina tot pe doi. Cu ce a contat atât de mult Pintilii? Eu înțeleg antrenorii care acceptă pentru bani, îi înțeleg pe jucători. 

Singurul lucru pe care nu îl înțeleg sunt suporterii, care de opt ani speră la rezultate, să câștige un campionat, să câștige o Cupă. Câtă răbdare să mai ai?”, a declarat Helmuth Duckadam, potrivit Digi Sport. 

FCSB, două trofee cucerite în ultimii opt ani 

În ultimele 8 stagiuni, FCSB a reușit să mai cucerească numai două trofee: Cupa Ligii, competiție desființată între timp, în sezonul 2015-2016, și Cupa României, în vara anului 2020. 

În campionat, roș-albaștrii au terminat începând cu sezonul 2015-2016 de 6 ori pe locul doi, cedând în fața celor de la Astra (2016), Viitorul (2017) și CFR Cluj (2018, 2019, 2021, 2022). 

În sezonul 2019-2020, FCSB a terminat pe poziția a cincea a clasamentului, sub CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Astra și FC Botoșani. 

VIDEO. Match Preview FCSB - CSU Craiova

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.