Liga 2

Apariție de Champions League » Cum s-au prezentat jucătorii Unirii Dej în Ghencea, pentru debutul în play-off-ul ligii secunde

+5 Foto
CSA Steaua - Unirea Dej este meciul care deschide play-off-ul din Liga 2. Elevii lui Dragoș Militaru, antrenorul-revelație din acest sezon, au avut o apariție ireproșabilă în Ghencea.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 16 martie 2023

CSA Steaua - Unirea Dej este meciul care deschide play-off-ul din Liga 2. Elevii lui Dragoș Militaru, antrenorul-revelație din acest sezon, au avut o apariție ireproșabilă în Ghencea. 

  • Unirea Dej are drept de promovare în Liga 1. CSA Steaua, adversara de astăzi, este singura formație din play-off care nu poate ataca urca în primul eșalon. 

Play-off-ul ligii secunde începe în condiții ideale, pe gazonul-biliard din Ghencea. Delegația celor de la Unirea Dej, formație care va lupta în premieră pentru promovarea în Liga 1, a tratat cum se cuvine momentul. 

Unirea Dej, apariție de Liga Campionilor în Ghencea 

Cu o oră și 10 minute înaintea partidei, dejenii au ieșit la inspecția gazonului. Așa cum au obișnuit pe parcursul întregii stagiuni, au purtat vestimentația oficială a clubului, toți jucătorii îmbrăcați identic, „la 4 ace”, costum și cămașă albă. În schimb, roș-albaștrii au ieșit în treningurile cu însemnele echipei. 

Un alt detaliu de lăudat este interacțiunea pe care Unirea o are cu fanii, informații dese, distribuite constant în ziua meciului. 

Se inspiră de la Dan Petrescu

Dragoș Militaru (33 de ani), antrenorul celor de la Unirea Dej, are o relație specială cu Dan Petrescu. Managerul campioanei l-a lăudat în mai multe rânduri, iar Militaru transmite că încearcă să îi copieze modelul. 

Știu că Dan Petrescu a vorbit frumos despre mine. Este o mare onoare, mai ales că de la el am încercat să fur meseria. De câte ori am avut șansa, am mers la meciurile CFR-ului și am fost atent la modul în care conduce echipa. Este remarcabil cum Dan Petrescu reușește mai mereu să-și câștige meciurile. Aș vrea să fiu ca el
- Dragoș Militaru, potrivit Playsport

Clasamentul actualizat în Liga 2:

Programul primei etape din play-off-ul ligii secunde

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.