Liga 2

Veste de ultimă oră în vestiarul lui Dinamo » Surpriză înaintea debutului în play-off + aproape de un nou sold-out

Dinamoviștii se pregătesc pentru meciul de duminică, de la ora 12:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, contra celor de la Gloria Buzău. „Câinii” au primit un salariu restant.

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 16 March 2023

Dinamoviștii se pregătesc pentru meciul de duminică, de la ora 12:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, contra celor de la Gloria Buzău. „Câinii” au fost anunțați astăzi că au primit un salariu restant.

Astăzi, în ziua în care Ovidiu Burcă împlinește 43 de ani, roș-albii au aflat o veste mare. O surpriză plăcută din partea conducerii, după un început de 2023 plin de incertitudini pentru echipa din Ștefan cel Mare. Jucătorii au intrat în posesia unui salariu restant, conform informațiilor GSP.ro.

Salariu restant încasat de dinamoviști

„Da, așa este”, a precizat Vlad Iacob, administratorul special al bucureștenilor. Practic, este a doua oară pe acest an calendaristic când își primesc lefurile, prima dată fiind după victoria cu Unirea Constanța. 

În acest moment mai există o singură remunerație ce trebuie achitată fotbaliștilor, cea care trebuia virată în conturi miercuri, 15 martie. Conducerea clubului a transmis ferm către echipă că situația se va regla în cel mai scurt timp posibil, astfel încât lucrurile să intre pe un făgaș normal, iar Burcă și compania să se concentreze doar la lupta pentru revenirea în Liga 1.

Încă un sold-out pentru Dinamo

Roș-albii ar putea bifa un nou sold-out, în privința biletelor pentru meciul de duminică. După partida cu Poli Timișoara (1-1), ”câinii” au luat cu asalt site-ul bilete.ro pentru a achiziționa tichete de acces la partida cu Gloria Buzău. 

Sunt toate șansele ca Dinamo să mai bifeze un sold-out pentru prima etapă de play-off. Sunt câteva sectoare care deja nu mai au bilete! În momentul conceperii știrii, joi seară, erau mai puțin de 2.000 de bilete disponibile la partidă. Arena din centrul Capitalei are o capacitate de 8.200 de locuri. 

Clasamentul actualizat în Liga 2:

Programul primei etape din play-off-ul ligii secunde

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.