Liga 1

Implozie la Sf. Gheorghe! Dezvăluiri incendiare din vestiar: cauzele prăbușirii lui FCU Craiova

Articol de David Marinescu  —  Thursday, 16 March 2023

Sepsi a învins-o pe FCU Craiova, scor 4-0, și a obținut ultimul loc din play-off. Din informațiile Gazetei, de vină pentru prestația groaznică a oltenilor sunt problemele interne. 

Adrian Mititelu a obținut rejucarea meciului cu Sepsi, iar FCU Craiova a fost la mâna ei pentru obținerea ultimului loc din play-off. A clacat în disputele cu Hermannstadt, eșec 0-1, și Sepsi, eșec 0-4, iar explicațiile țin de situația internă a clubului. 

Motivele căderii lui FCU Craiova 

La Craiova, atmosfera din lot este destul de proastă. Din informațiile Gazetei, fotbaliștii sunt neplătiți de două luni. De ceva timp, Adrian Mititelu îi ține la limita termenului de 60 de zile, pentru a nu risca depunerea unor memorii.

Adrian Mititelu a infirmat, într-o replică pentru GSP: „Sunt niște minciuni sfruntate. Totul e plătit la zi la clubul ăsta”.

Și antrenorul Nicolo Napoli are probleme în a se impune în fața vestiarului. Jucătorii nu îl ascultă, dovadă fiind atitudinea starului Juan Bauza din meciul cu Hermannstadt. 

Rezervă, argentinianul a fost chemat de la încălzire imediat după golul sibienilor. A refuzat inițial să îi răspundă antrenorului, fiind introdus abia în minutul 72.

Oltenii trebuie să strângă rapid rândurile. FCU Craiova este calificată în sferturile de finală din Cupa României și poate obține în continuare un loc de cupele europene chiar și din play-out. Primele două clasate se vor înfrunta în meci direct, apoi câștigătoarea va juca împotriva ocupantei locului 3 din play-off.

VIDEO. Discursul lui Laszlo Dioszegi înaintea „finalei” Sepsi - FCU Craiova

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.