Liga 1

Adrian Mititelu, mesaj la miezul nopții după umilința suferită de FCU Craiova: „Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Friday, 17 March 2023

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a reacționat după înfrângerea dură suferită de echipa lui, 0-4 cu Sepsi, în meciul care a decis ultima echipă care merge în play-off.

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, aproape de miezul nopții, Adrian Mitielu a recunoscut superioritatea adversarilor, dar spune că e sigur că FCU Craiova poate face o figură frumoasă în viitoarele partide.

Reacția lui Adrian Mititelu după Sepsi - FCU Craiova

„O seară neagră, de neînchipuit! A fost de nerecunoscut echipa noastră, deși sunt aceiași jucători care au încântat în foarte multe meciuri. E un accident dureros, pe care-l vom digera cu greu. 

Cu toate acestea, lamentările, reproșurile și văicăreala nu ne ajută în vreun fel. Din contră, ne împing către prăpastie, acolo unde mulți vor să ajungem.

Nu se termină totul aici! Avem multe alte bătălii de purtat. Această lecție ne poate ajuta pe viitor. În seara asta nu am existat!

Sepsi ne-a predat o corecție rușinoasă! Dar cred că avem o echipă valoroasă, care o să aibă un final de campionat bun și o să obțină măcar o mențiune, dacă nu, chiar un premiu!”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.