Liga 1

Suporterii rivalei CSU au ieșit în stradă în miez de noapte și au afișat un mesaj obscen în fața stadionului, după ce FCU Craiova a ratat obiectivul: „Amin!”

+8 Foto
Mesajul afișat de ultrașii lui CSU / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 17 martie 2023

Eșecul lui FCU Craiova, care a fost umilită pe terenul lui Sepsi (0-4) și a ratat calificarea în play-off, a fost motiv de sărbătoare pentru fanii rivalei CS Universitatea Craiova. Suporterii de la „Nord” și-au făcut apariția în fața arenei „Ion Oblemenco” la miezul nopții, la o oră după finalul partidei de la Sfântu Gheorghe. 

Orgoliile aprige dintre cele două echipe ale Craiovei au ieșit din nou la suprafață în Bănie. De data aceasta, suporterii Universității au simțit nevoia să ironizeze eșecul drastic suferit de clubul lui Mititelu în rejucarea meciului cu Sepsi și au apelat la trivialități. 

Ultrașii celor de la CSU au afișat un mesaj obscen în fața stadionului „Ion Oblemenco”, pe care scria „P*** play-off”. Pe pagina de Facebook a Peluzei Nord Craiova, susținătorii echipei lui Mihai Rotaru au scris un singur cuvânt: „Amin!”. 

Mesajul afișat de ultrașii lui CSU / Sursă foto: Facebook@ Peluza Nord Craiova

FCU Craiova a ratat calificarea în play-off!

Trupa lui Mititelu s-a luptat o lună şi jumătate la Comisii ca să întoarcă acel 0-3 la „masa verde” şi a pierdut pe teren mai rău, 0-4! Sepsi s-a calificat pentru a doua oară în play-off, în timp ce FCU speră să prindă locul 1 în play-out pentru a juca barajul pentru Conference League. 

După mai multe evoluţii fantastice, goalkeeper-ul Gurău i-a îngropat aseară pe olteni, care au fost de nerecunoscut. Cronica partidei e AICI.

FOTO. Mititelu nu a mai rezistat la 0-3 cu Sepsi! Imaginile surprinse pe stadion de fotoreporterul GSP

+8 Foto
Adrian Mititelu, în Sepsi - FCU Craiova // FOTO: Raed Krishan

VIDEO Discursul lui Laszlo Dioszegi înaintea „finalei” Sepsi - FCU Craiova

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.