Stiri extrasport

O fostă jucătoare de volei a făcut senzație pe covorul roșu, la Premiile Dial, dedicate muzicii în limba spaniolă + Soția unui jucător din Premier League a fost prezentatoare

+46 Foto
Michelle Calvo

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 17 martie 2023

Michelle Calvo (31 de ani), în prezent actriță spaniolă și fostă voleibalistă, a făcut senzație pe covorul roșu, cu ocazia celei de-a 27-a gale de la Premiile Dial, ceremonie în cadrul căreia sunt premiați cei mai buni muzicieni care cântă în limba spaniolă. Evenimentul a fost organizat joi, în Tenerife. 

Michelle Calvo a fost în trecut jucătoare de volei pe plajă, sport pe care a început să-l practice de la vârsta de 14 ani, ajungând să facă parte și din lotul echipei naționale a Spaniei. Hobby-urile ei sunt drumețiile, cățăririle pe munte și yoga-ul. 

Ceremonia a fost prezentată de Edurne Garcia (37 de ani), cântăreață și prezentatoare de televiziune. Ea este soția lui David de Gea (32 de ani), portarul celor de la Manchester United. 

„Este o onoare pentru mine să prezint această importantă gală, dedicată muzicii în limba spaniolă”, a spus ea, potrivit El Pais. 

Alte galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.