Liga Campionilor

Mutu și-a ales favorita la UCL, după tragerea la sorți: „A făcut ceva extraordinar în acest an”

Adrian Mutu

Articol de Andrei Petrescu, Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  vineri, 17 martie 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a comentat tragerile la sorți ale „sferturilor” Ligii Campionilor și mizează pe Napoli.

Fost jucător în Italia la Inter, Juventus și Fiorentina, Adi Mutu speră că trofeul Ligii Campionilor va fi câștigat tot de o echipă din Peninsulă. Acesta speră că Napoli va câștiga competiția, după ce trupa lui Spalletti a picat cu Milan în „sferturi”.

Adrian Mutu: „Napoli este favorita mea”

>

„Îmi pare rău pentru Napoli și pentru echipele din Italia că se întâlnesc între ele. Cred că Napoli pleacă cu prima șansă cu Milan, este și favorita mea în acest an. Nu pentru că au cele mai mari șanse să câștige, dar e o echipă care îmi este simpatică.

Au făcut ceva extraordinar în acest an atât în campionat cât și în Liga Campionilor și sper le să câștige pe amândouă. Guardiola este din nou ghinionist. Bayern este întotdeauna o forță în Liga Campionilor. 

Pentru italieni nu este OK (n.r. - că echipele din Italia se întâlnesc în aceeași fază), se întâmplă ce s-a întâmplat cu echipele noastre atunci când Răzvan Lucescu antrena Rapidul” a declarat Adi Mutu la o conferință de presă. 

Cum arată meciurile din „sferturile” de finală din UEFA Champions League

  • Real Madrid - Chelsea
  • Inter - Benfica
  • Manchester City - Bayern Munchen
  • AC Milan - Napoli

Cum se joacă semifinalele din Champions League

  • AC Milan / Napoli - Inter / Benfica
  • Real Madrid / Chelsea - Manchester City / Bayern Munchen

Câștigătoarea celei de-a doua semifinale va fi gazdă în marea finală a competiției. Manșa tur se va juca pe 11 și 12 aprilie, iar returul pe 18 și 19 aprilie. 

Turul semifinalelor va avea loc pe 9 și 10 mai, iar returul pe 16 și 17 mai. Marea finală va fi pe 10 iunie, pe Stadionul Ataturk, din Istanbul.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.