Formula 1

Lewis Hamilton anunță despărțirea de un om-cheie: „După 7 ani...”

+8 Foto
Lewis Hamilton și Angela Cullen // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 17 March 2023

Lewis Hamilton (38 de ani), pilot Mercedes Formula 1, a anunțat despărțirea de Angela Cullen (48), cea care i-a fost fizioterapeut și consilier personal vreme de 7 ani.

Înainte de a doua etapă a sezonului de Formula 1, în Arabia Saudită, Lewis Hamilton a anunțat despărțiea de un om-cheie din anturajul său, fizioterapeuta și consiliera personală Angela Cullen, cu care lucra din 2016.

Lewis Hamilton anunță despărțirea de un om-cheie: „7 ani a fost alături de mine”

„Angela mi-a fost alături în ultimii 7 ani, împingându-mă să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt un atlet mai puternic și o persoană mai bună datorită ei. 

Astăzi sper să fiți alături de mine și să-i urăm tot binele acum că va face următorii pași pentru a-și urma visurile. Îți mulțumesc pentru totul, Ang, abia aștept să văd ce-ți rezervă viitorul”, a scris Hamilton pe Instagram.

+8 Foto
Lewis Hamilton și Angela Cullen // foto: Guliver/gettyimages

La rândul ei, Angela a scris un mesaj emoționant: „În urmă cu exact 7 ani am intrat în padocul Formula 1 pentru prima oară. Astăzi sunt entuziasmată să anunț că voi urma o nouă aventură. 

Lewis, GOAT (n.r. - cel mai bun din toate timpurile), a fost o onoare și plăcere să fiu alături de tine. Sunt atât de mândră de tine și de tot ce ai realizat. Îți mulțumesc pentru că m-ai sprijinit, ai crezut în mine și mi-ai demonstrat ce potențial nelimitat avem cu toții”.

Angela a fost mâna dreaptă a britanicului, pe care l-a ajutat să câștige 5 titluri de campion mondial în Formula 1 în perioada 2016-2023. Hamilton are în total 7 titluri, 6 cu Mercedes, unul cu McLaren. 

Lewis Hamilton n-a mai câștigat o cursă de la Marele Premiu al Arabiei Saudite din 2021. A început anul 2023 cu un loc 5 în Bahrain.

Mai multe știri din Formula 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.