Tenis

Pe ce loc ajunge Sorana Cîrstea după parcursul excelent de la Indian Wells » Câți bani a câștigat

Sorana Cîrstea (32 de ani) va face un salt de 9 poziții datorită parcursului până în sferturile de finală la Indian Wells.

Articol de Adrian Jitea  —  vineri, 17 martie 2023

Sorana Cîrstea (32 de ani) va face un salt de 9 poziții datorită parcursului până în sferturile de finală la Indian Wells.

Sorana Cîrstea s-a oprit în „sferturile” turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells, eliminată de liderul mondial Iga Swiatek. Sportiva „tricoloră” a obținut 180 de puncte WTA și un cec în valoare de 185.000 de dolari.

Sorana Cîrstea, urcare în clasament după Indian Wells

Cu punctele obținute la competiția din California, Sorana va urca până pe poziția 74 a clasamentului mondial, un salt de 9 poziții. Modificările vor fi oficializate luni, când Cîrstea va deveni a 4-a româncă din ierarhie:

  • Simona Halep (25 WTA) 
  • Irina Begu (34 WTA) 
  • Ana Bogdan (60 WTA)

Ce a remarcat Iga Swiatek la Sorana Cîrstea

Poloneza, care domină cu autoritate circuitul feminin de mai bine de un an, a evidențiat forța pe care Sorana Cîrstea o imprimă loviturilor sale, o particularitate bine-cunoscută a jucătoarei din România. Totuși, Swiatek consideră că a reușit să neutralizeze o bună parte din mingile în forță trimise de adversara ei.

Mă antrenez des cu băieţi, astfel că sunt obişnuită cu mingi foarte puternice din partea opusă a terenului. E un avantaj pentru jucătoarele care lovesc atât de tare, dar, pe hardul de la Indian Wells, acest atu nu e atât de important, pentru că suprafaţa e una foarte lentă. Sunt pregătită pentru orice
- Iga Swiatek

VIDEO. Rezumatul meciului Iga Swiatek - Sorana Cîrstea

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.