Liga 2

„Bomba anului” sau reclamă gratis? Prietenul lui Becali, patron în Liga 2, vrea să reînființeze o echipă de legendă din România!

Un meci între Sportul și Rapid, în 2004, foto: GSP

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 17 March 2023

Omul de afaceri de origine siriană Imad Mohamad Kassas, finanțatorul divizionarei secunde Metaloglobus, face declarații bombastice: intenționează să închirieze marca „Sportul Studențesc”.

Clubul din Regie a dispărut de pe harta fotbalului în anul 2017, dar omul de afaceri sirian, apropiat al lui Gigi Becali, ar dori să îl readucă în prim-plan în sezonul următor.

Vrea (din nou) să readucă Sportul Studențesc în fotbalul mare

„Intenţia mea este să închiriez marca Sportul Studenţesc, după modelul Petrolul Ploieşti. Eu am această echipă, Metaloglobus şi o pot redenumi Sportul Studenţesc. Voi caută să discut cu cei de la Sportul pentru acest lucru şi sper să fie de acord.

Pentru mine Sportul Studenţesc este un nume nu doar emblematic, dar şi de suflet. În tinereţe n-am să uit că eram student, locuiam la căminele de lângă stadion şi săream gardul pentru a vedea meciurile de fotbal ale studenţilor.

Din echipa aia de atunci făceau parte Hagi, Mircea Sandu, Coraş şi toţi ceilalţi jucători care au făcut istorie pentru acest club. Îl cunosc bine pe Gică Hagi, dar şi pe alţi jucători care au trecut pe la Sportul”, a spus Imad Kassas, potrivit Orange Sport. 

Imad Kassas a declarat în mai multe rânduri, an după an, că vrea să închirieze marca „Sportul Studențesc”. Până acum, planul nu a fost dus la bun sfârșit.

Gică Hagi, în tricoul Sportului Studențesc

Sportul Studențesc a luat ființă pe 11 februarie 1916. Cele mai importante performanțe din istoria clubului sunt titlul de vicecampioană din sezonul 1985/1986 și cele trei finale de Cupă.

VIDEO. Raul Ciupe, dezvăluiri șocante: „Am fost neplătit 16 luni la Sportul Studențesc. Bine că am avut prieteni foarte buni”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.