Liga 1

Ce l-a surprins pe Anghel Iordănescu la decisivul de play-off: „Mititelu s-a zbătut, dar...”

Anghel Iordănescu

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 17 martie 2023

Anghel Iordănescu (72 de ani), fost selecționer al României, admite că a fost surprins de jocul celor de la FCU Craiova în meciul decisiv pentru play-off, pierdut categoric, 0-4, cu Sepsi OSK.

În ultimul meci din sezonul regulat la SuperLigii, restanța Sepsi OSK - FCU Craiova, covăsnenii s-au impus fără drept de apel, 4-0. 

Meciul s-a jucat după ce oltenii au avut câștig de cauză la Comisia de Recurs, acolo unde au atacat decizia din primă instanță asupra meciului, aceea de a acorda victoria la „masa verde” echipei din Sf. Gheorghe.

Anghel Iordănescu, despre Sepsi OSK - FCU Craiova: „Au jucat modest, slab”

>

Anghel Iordănescu a urmărit meciul și transmite că prestația celor de la FCU l-a surprins neplăcut.

„M-a surprins foarte mult jocul modest și slab al Craiovei. Nu mă așteptam. S-a făcut mult tam-tam, Mititelu s-a bătut și zbătut ca jocul să se rejoace, dar, din păcate, atunci când s-a rejucat, echipa lui nu s-a prezentat”, a spus Iordănescu după meciul dintre FC Voluntari și Hermannstadt, scor 1-1.

FCU Craiova avea nevoie de măcar un punct la Sf. Gheorghe pentru a prinde ultimul loc de play-off, 6. Nu a avut însă nicio șansă împotriva lui Sepsi, care s-a calificat astfel în unul dintre cele mai atractive play-off-uri de când a fost implementat acest sistem.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.