Liga 1

X pentru Hagi și Petrescu » FCSB și Craiova au făcut spectacol în primul meci din play-off, dar n-au putut să dea lovitura decisivă! Clasamentul ACUM

+15 Foto
FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din Superligă. Rezultatul este unul perfect pentru Farul și CFR Cluj.

Articol de Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea, Andrei Petrescu  —  sâmbătă, 18 martie 2023

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din Superligă. Rezultatul este unul perfect pentru Farul și CFR Cluj.

Începutul play-off-ului a atras lumea la Arena Națională. Puțin peste 20.000 de fani, inclusiv 1.000 veniți din Oltenia, și o atmosferă de derby veritabil. 

Gazdele, fără antrenor pe bancă, Pintilii fiind suspendat în tribune, au început „moale”. Presingul pus la cale de Eugen Neagoe a pus probleme, dar golul a venit într-o acțiune pozițională.

VIDEO CU GOLUL. Jovan Markovic a ridiculizat toată defensiva celor de la FCSB și a deschis scorul în derby

>

În minutul 32, Markovic a preluat o minge venită direct din aruncare de la margine, a driblat tot ce i-a ieșit în cale și l-a învins pe Târnovanu, colegul de la naționala de tineret.

Gigi Becali a schimbat ofensiv la pauză, l-a introdus pe Cordea în locul unui Olaru de nerecunoscut în prima parte. A fost asediu la poarta lui Laurențiu Popescu și minute complicate pentru „centralul” Florin Andrei. FCSB a cerut trei lovituri de la 11 metri, în zadar, dar a reușit în cele din urmă să egaleze.

Radunovic a centrat ideal, Edjouma a venit lansat și a dominat spațiul aerian. A fost chiar reușita care a stabilit rezultatul final, unul pe care Hagi și Petrescu l-au sărbătorit cu siguranță.

FCSB face un prim pas greșit în lupta pentru titlu cu Farul și CFR Cluj. Bucureștenii strâng 30 de puncte. Au două lungimi mai puțin decât rivalele și un meci mai puțin disputat. Nici pentru CSU Craiova nu a fost rezultatul dorit. Oltenii rămân la 28 de puncte.

Clasamentul actualizat în play-off-ul SuperLigii: 

FINAL » FCSB - CS Universitatea Craiova 1-1

FCSB - CS Universitatea Craiova, echipele de start

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic - Edjouma, Ad. Șut, Olaru - Fl. Coman, Compagno, Oct. Popescu 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea 
Antrenor: Mihai Pintilii 

CS Universitatea Craiova: L. Popescu - Șt. Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong - Mateiu, Screciu - Ișfan, Baiaram, A. Ivan - Markovic 
Rezerve: Lazar - Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic 
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Florin Andrei / Asistenți: Sebastian Gheorghe și Mihai Marica 
Arbitru VAR: Cătălin Popa / Arbitru AVAR: Marius Badea

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.