Liga 1

Suporterii au venit la antrenamentul echipei în suferință din Superligă » Torțe, fumigene și un mesaj tranșant în româno-franceză

+5 Foto
Suporterii au venit la antrenamentul de azi al lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook@FC Argeș (Gabriela Neacșu)

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 18 martie 2023

Suporterii au venit la antrenamentul de sâmbătă al lui FC Argeș, într-o tentativă de a-i mobiliza pe fotbaliștii care n-au mai câștigat în Superligă de la finalul lui octombrie.

Cu două zile înaintea primului meci din play-out, pe care piteștenii îl vor juca în deplasare, cu Universitatea Cluj, fanii lui FC Argeș și-au făcut apariția la antrenamentul echipei, desfășurat în jurul prânzului,  pe stadionul „Nicolae Dobrin”. 

Aproximativ 20 de suporteri s-au „instalat” sub tribuna oficială, unde au aprins torțe, fumigene și au afișat și un mesaj adresat, cel mai probabil, fotbaliștilor străini din lot: „Câștigați ou partir” (n.r. - „Câștigați sau plecați” e mesajul pe care aceștia l-au scris într-o româno-franceză aproximativă). 

+5 Foto
Suporterii au venit la antrenamentul de azi al lui FC Argeș / Sursă foto: Facebook@FC Argeș (Gabriela Neacșu)

„Bogdan Vintilă e unul dintre noi”

Tot pe durata antrenamentului, fanii au scandat alături de noul antrenor al echipei, Bogdan Argeș Vintilă, căruia i-au dedicat și un banner separat: „BAV, vultur adevărat, ai demonstrat / Te vom respecta neîncetat”. 

De altfel, dacă mulți dintre fanii obișnuiți s-au resemnat în ceea ce privește situația echipei, galeria păstrează o notă ceva mai optimistă mai degrabă prin prisma relației strânse pe care membrii o au cu Vintilă, fost important jucător al echipei la final de ani '90. 

Program complicat pentru FC Argeș în play-out

Programul din play-out nu e cel mai ofertant pentru FC Argeș, care va juca cinci meciuri în deplasare și doar patru pe teren propriu. Piteștenii debutează în play-out pe terenul lui U Cluj, unde n-a câștigat nici liderul Farul! Vor mai evolua, apoi, la Botoșani, Sibiu, Mioveni și FCU Craiova, toate deplasări extrem de complicate.

Alt dezavantaj al „vulturilor”: au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-out, un posibil dezavantaj în caz de departajare la egalitate de puncte.

VIDEO Primele declarații ale lui Bogdan Vintilă în calitate de antrenor al lui FC Argeș

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.