Stiri extrasport

Cea mai sexy fană a lui Napoli vrea să îi strice relația lui Kvaratskhelia » Mesajul provocator postat pe Instagram

+41 Foto
Foto: Instagram @paolinasaulino

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 22 March 2023

Paola Saulino (33 de ani), actriță italiană, este mare fană Napoli. Ea și-a declarat dragostea pentru Khvicha Kvaratskhelia (22 de ani), vedeta echipei.

„Îl iubesc pe Kvara. Vreau să fiu cu el? Da, și o voi face”, a scris Paola pe Instagram. Geogianul este într-o relație cu Nitsa Tavadze, 21 de ani, la medicină în capitala georgiană Tbilisi. Ea a decis să nu-l urmeze pe jucător în Italia, dar a fost văzută de mai multe ori pe stadion pentru a-și susține logodnicul.

Paola Saulino se dezbracă dacă Napoli ia titlul

Actriță italiană promite să recurgă la gesturi îndrăznețe, dacă Napoli va câștiga primul titlu de campioană a Italiei după o pauză de 33 de ani. După victoria la scor de azi cu Torino, 4-0, gruparea napoletană are 21 de puncte avans în fruntea Serie A. 

Aceasta promite că se va dezbrăca dacă napoletanii vor aduce titlul de campioană lângă Vezuviu. Întrebată de un urmăritor de pe social media dacă este adevărat sau nu acest lucru, ea a replicat, potrivit Corriere dello Sport: „E foarte adevărat!”

Ea a precizat și faptul că un fotbalist al celor de la Napoli a contactat-o recent pe Instagram: „Un jucător al lui Napoli mi-a trimis un mesaj pe Instagram. Nu vreau să intru în detalii. Îl știu foarte bine de când el juca la AS Roma. 

Apoi s-a transferat la Napoli și a vrut să mă salute. A fost o plăcere să vorbesc cu el, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult”, a mai spus Paola Saulino. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.