Liga 2

Ce rău a ajuns Dinamo! Moment stânjenitor cu Gloria Buzău: „Ținând cont de situația materială...”

+9 Foto
Dinamo - Gloria Buzău 1-1

Articol de Andrei Petrescu  —  duminică, 19 martie 2023

Scene stânjenitoare pe stadionul „Arcul de Triumf”, la Dinamo - Gloria Buzău 1-1. Crainicul le-a cerut spectatorilor să înapoieze o minge ajunsă la Tribuna 1, invocând problemele financiare ale clubului.

Dinamo a început parcursul în play-off-ul ligii secunde cu un egal în compania Gloriei Buzău, 1-1, pe „Arcul de Triumf”.

Finalul de meci a fost marcat de un moment stânjenitor. După ce o minge a ajuns în Tribuna 1, crainicul a făcut un apel la spectatorii situați acolo, solicitându-le să înapoieze balonul.

Așa a ajuns Dinamo » Crainicul a rugat spectatorii să dea mingea înapoi

Ținând cont de starea materială dificilă în care se află clubul, vă rugăm să înapoiați mingea”, este mesajul care s-au auzit în difuzoare.

Pachetul majoritar de acțiuni ale lui Dinamo a fost cumpărat de curând de firma Red&White, care deține acum 80% dintre acțiunile clubului, dar situația financiară nu s-a îmbunătățit până acum. Noii proprietari caută să vândă mai departe pachete minore de acțiuni către investitori interesați să bage bani la Dinamo. 

Dinamo și Gloria au încheiat meciul la egalitate, 1-1, cu două goluri venite în ultimele minute ale primei părți. Pentru buzoieni a punctat Alexandru Boiciuc, apoi Ahmed Bani a egalat pentru Dinamo.

VIDEO cu atmosfera de la Dinamo - Gloria Buzău

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.