Liga 2

„Incalificabil! Ce intervenție inconștientă!” » Căpitanul Oțelului, eliminat direct după o intrare HORROR cu Poli Iași

+13 Foto
Așa arată Cătălin Itu după intervenția brutală a lui Ghiocel / Sursă foto: Instagram

Articol de Daniel Grigore  —  Sunday, 19 March 2023

Costin Ghiocel (29 de ani), căpitanul celor de la Oțelul Galați, a fost eliminat în minutul 26 al meciului cu Poli Iași după o intrare HORROR, cu talpa pe fața lui Cătălin Itu.

UPDATE 18:05 Cătălin Itu, prima reacție după intrarea brutală a lui Ghiocel

Cătălin Itu a publicat pe Instagram urmările intrării criminale a adversarului său, dezvăluind că se află în afara oricărui pericol:

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Din fericire, sunt bine, nu e nimic grav. Apreciez enorm grija voastră și gândurile bune. Doamne ajută”, a scris Itu.

Așa arată Cătălin Itu după intervenția brutală a lui Ghiocel / Sursă foto: Instagram

***

Prima jumătate de oră a meciului de la Galați a fost plină de evenimente. În minutele 11 și 12 s-a marcat de două ori, Cisotti pentru Oțelul, Itu pentru Poli Iași, iar în minutul 26 Costin Ghiocel, căpitanul gazdelor, a fost eliminat!

Intrare HORROR în Oțelul Galați - Poli Iași

Ghiocel a avut o interveție înfiorătoare asupra lui Cătălin Itu, care urmărea o pasă lungă. Încercând să respingă cu piciorul, Ghiocel l-a lovit pe Itu cu talpa în față!

Itu s-a prăbușit pe gazon, iar echipa medicală a intrat de îndată pentru a-i acorda primele îngrijiri. Mijlocașul Iașiului nu a putut continua meciul, a fost înlocuit în minutul 29 cu Alexandru Mogoș.

Costin Ghiocel, fundaș stânga, a fost eliminat. Arbitrul Cătălin Busi i-a arătat cartonașul roșu pentru intrarea de coșmar.

„Ce intervenție inconștientă are căpitanul Oțelului la această fază. Ce a făcut este incalificabil!”, a fost reacția comentatorului DigiSport, Adi Dobre. 

Tot din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.