Liga 2

Ce spune Ovidiu Burcă după Dinamo - Gloria Buzău: „Am avut un jucător din 2006 pe teren, regula ne dă peste cap”

Ovidiu Burcă

Articol de Andrei Petrescu  —  duminică, 19 martie 2023

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre egalul cu Gloria Buzău, 1-1, în primul meci din play-off-ul Ligii 2. 

  • Calificați in extremis în play-off, elevii lui Ovidiu Burcă au început cu stângul drumul către promovare. 
  • Susținuți de peste 5.000 de oameni pe Stadionul Arcul de Triumf, dinamoviștii au avut câteva ocazii bune, au înscris o dată și au și nimerit bara, dar nu a fost suficient.

Ovidiu Burcă: „Dinamo a câștigat un punct, de ce mă tot întrebați de bani?”

„A fost un meci foarte disputat, contra unei echipe de foarte mare forță fizică, cu experiență, jucători buni. Chiar dacă la final senzația a fost că am pierdut două puncte, trebuie să fim realiști, în play-off-ul ăsta orice punct va conta. Veți vedea la final. Echipele sunt foarte echilibrate. Începem un nou campionat. Ei ne-au prins într-un contraatac, ne-au taxat. Dar, una peste alta, băieții s-au descurcat foarte bine. Trebuie să creștem intensitatea și pregătirea. Să rămânem modești și uniți.

N-a fost un meci spectaculos, așa vor arăta toate. Va fi încrâncenare, toți vor să facă puncte. Pe alocuri, am practicat un joc de calitate. Trebuie să ținem cont că am învârtit toată echipa ca să pot să fac niște schimbări. Am jucat și astăzi cu un copil născut în 2006, care s-a descurcat foarte bine. Regula U21 ne dă peste cap, trebuie să facem două schimbări ca să ocupăm o poziție, dar am câștigat un punct, zic eu. 

Urmează o pauză, sper să mai așezăm câteva lucruri, de ordin fizic și de ordin tactic. Bătălia se va duce până la final. De când au venit noii investitori s-au plătit două salarii, suntem aproape la zi, vom primi și primă. Nu îmi place să vorbim despre bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal”, a explicat Ovidiu Burcă la finalul meciului. 

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.