Nationala

Florin Tănase spune „da” ofertei lui Gigi Becali: „Probabil așa va fi” » Categoric în privința meciurilor cu Andorra și Belarus: „E obligatoriu”

Florin Tănase a evoluat timp de 6 ani la FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Sunday, 19 March 2023

Plecat de la FCSB în vara anului trecut, Florin Tănase încă mai stă cu ochii pe Superligă. E de părere că 4 formații se luptă pentru titlu și că FCSB nu are nevoie de un alt antrenor decât Mihai Pintilii.

„Mai sunt 9 finale, le pot câștiga pe toate, atunci cu siguranță vor fi campioni. Așa s-a întâmplat în fiecare an, pierdeam puncte la început și după eram într-o cursă de urmărire. Lupta la titlu se dă între CFR, Steaua, Farul și, cred, Craiova. Am văzut prima repriză foarte bună de aseară. FCSB are antrenor, doar că nu e lăsat să stea pe bancă, stă în tribună. Îngreunează lucrurile asta”, a declarat Florin Tănase. 

Florin Tănase e de acord cu oferta lui Gigi Becali: „Am păstrat legătura”

Gigi Becali a recunoscut că încă păstrează legătura cu fotbalistul plecat la Al Jazira și că atunci când își va dori să revină în România, îi va propune să fie antrenor-jucător la FCSB. Tănase n-ar spune nici el nu unei astfel de oferte, dar nu crede că se va întâmpla asta în viitorul apropiat. 

„Am mai păstrat legătura cu Gigi Becali, vorbim. Eu antrenor - jucător și el ca Ferguson? Probabil că așa o să fie. Nu știu ce o să fie peste atâția ani. Nu știu când mă voi întoarce. N-am cum să zic un număr de ani. Depinde cum mă simt în continuare acolo”, a mai zis Tănase. 

M-am acomodat acolo, îmi place mult. E o altă viață. Oamenii sunt primitori, călduroși. E frumos. Fotbalul tot cu mingea se joacă. E un fotbal bun, un nivel foarte bun. Cred că alegerea e potrivită. Îmi părea rău când am plecat, petrecusem mulți ani la Steaua, echipa mea de suflet. Eram puțin trist. Dar cred că am ales bine
- Florin Tănase

Ce așteaptă Florin Tănase de la dubla naționalei României: „Obligatoriu 6 puncte”

Convocat la echipa națională pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, Florin Tănase nu ia în calcul decât două victorii în cele două partide. Internaționalul român așteaptă un joc dur din partea primului adversar, însă crede că un gol rapid ar dezechilibra partida. 

„E obligatoriu să începem cu 6 puncte, trebuie să începem cu dreptul. Următoarele două meciuri sunt mai dificile, trebuie să avem un moral bun. Nu contează scorul din Andorra, ci punctele. Avem nevoie de puncte pentru a merge la Euro, nu am mai fost de mult. Cu siguranță că toate echipele mici își dau viața, dar dacă dăm gol repede, putem marca mai multe goluri”, a mai zis „Tase”. 

>

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.