Liga 1

Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

+9 Foto
Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi, din prima rundă a play-off-ului.

Articol de Adrian Jitea  —  duminică, 19 martie 2023

Farul a semnat un parteneriat cu un brand important de îmbrăcăminte. Gică Hagi și elevii lui au avut o apariție elegantă la meciul cu Sepsi (2-1), din prima rundă a play-off-ului. Pentru „Rege” a fost meciul 300 ca antrenor în prima ligă. 

Farul s-a lăudat cu noul parteneriat pe rețelele de socializare. Denis Alibec, Tudor Băluță sau Andrei Artean au devenit modele pentru câteva ore.

FOTO. Gică Hagi, la costum în Farul - Sepsi, la meciul #300 ca antrenor în Liga 1

Și lui Gică Hagi i s-a potrivit noul look. A apărut cu o cămasă, pulover și cravată la interviul de dinaintea partidelor. Înainte de start a primit un tricou ediție specială pentru a marca meciul cu numărul 300 ca antrenor pe prima scenă. Hagi a acceptat tricoul, dar a refuzat florile printr-un gest scurt. 

„Regele” nu s-a dezis de noul costum nici în timpul partidei. Asta deși a gesticulat nervos pe durata întregii prime reprize, reproșuri permanente la adresa arbitrajului.

Grameni, gol superb în Farul - Sepsi

Hagi a avut și un motiv de bucurie în prima parte a disputei de la Ovidiu. În minutul 28, Constantin Grameni a înscris un gol superb. A preluat scurt și a șutat cu piciorul stâng, direct în vinclu.

Mijlocașul s-a îndreptat direct către „Rege” pentru a sărbători.

Clasamentul actualizat din play-off-ul SuperLigii:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.