Liga 1

Mihai Rotaru, transfigurat la „oficială” » Flancat de Bobonete și de un fost ministru, s-a calmat cu un whisky după golul lui Edjouma

+11 Foto
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de David Marinescu  —  duminică, 19 martie 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a trăit la intensitate maximă derby-ul cu FCSB, scor 1-1, de pe Arena Națională.

Universitatea Craiova a avut susținători importanți la derby-ul cu FCSB. Mihai Rotaru i-a avut în jur, printre alții, pe fostul ministru al Sportului Ionuț Stroe, pe actorul Mihai Bobonete, dar și pe oficialii Sorin Cârțu sau Gheorghe Craioveanu. 

FOTO. Mihai Rotaru, lojă opulentă la derby-ul cu FCSB 

Loja oltenilor a „explodat” în momentul reușite de 1-0, în minutul 32, când Jovan Markovic s-a distrat cu toată defensiva adversă. Mihai Rotaru a fost surprins transfigurat pe imaginile Orange Sport, cum sare și se îmbrățișează cu toată lumea. Sorin Cârțu apare într-o ipostază similară. 

Elanul le-a fost tăiat de golul egalizator semnat de Malcom Edjouma în minutul 66. Finanțatorul lui CSU Craiova s-a tratat cu un pahar de băutură, cel mai probabil whisky.

VIDEO. Eugen Neagoe, după CSU Craiova - FCSB: „Prima repriză ne-a aparținut în totalitate, puteam marca mai multe goluri”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.