Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV în CFR Cluj - Rapid » Un giuleștean a ieșit în lacrimi de pe teren

+10 Foto
Valentin Costache, în lacrimi după Rapid - CFR Cluj // FOTO: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Sergiu Alexandru  —  luni, 20 martie 2023

CFR Cluj și Rapid au remizat, 2-2, în prima etapă din play-off. La final, Valentin Costache a fost extrem de afectat, părăsind terenul în lacrimi.

După fluierul final al partidei din Gruia, extrema stângă de 24 de ani, a părăsit terenul în lacrimi, fiind extrem de afectat de ratarea din minutul 65. Acesta a fost consolat de Ionuț Voicu, membru în staff-ul echipei, imaginea fiind surprinsă de fotoreporterul GSP, Cristi Preda. 

FOTO. Valentin Costache, în lacrimi după Rapid - CFR Cluj 

Valentin Costache, ratare incredibilă în Rapid - CFR Cluj 

În minutul 66, extrema venită la Rapid la CFR Cluj a avut o ratare incredibilă. La 2-2, Costache a primit o pasă excelentă pe jos, la 7 metri de poartă. Rapidistul a șutat din prima, cu dreptul, dar a lovit mingea extrem de prost, în ciuda faptului că nu era marcat de niciun adversar.

 Mingea s-a dus la 1 metru de poarta lui Scuffet, spre uimirea lui Costache și a colegilor săi. Asta e, i-am explicat și lui Vali Costache. 

Ocaziile se ratează, să-și revină apt mental pentru meciul cu Farul.

- Cristi Săpunaru, fundaș Rapid

21 de meciuriși 4 pase de gol are Valentin Costache în acest sezon

A trecut mult timp de când n-am mai marcat, nu mai înscrisesem din perioada de la Iași. Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm. Cred că meritam victoria. Dar e un punct muncit, venit pe terenul campioanei României, și e foarte important pentru noi. Echipa noastră a jucat foarte bine, ne-am dăruit pe teren până la ultima suflare, rămâne un punct bun pentru noi. Luăm meci cu meci și vrem să le demonstrăm suporterilor că luptăm pentru emblema de pe piept.

- Răzvan Onea, fundaș Rapid

VIDEO Cristi Săpunaru: „Dacă VAR a anulat golul, înseamnă că a fost ofsaid”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.