Liga 2

Vlad Iacob, despre un personaj care nu este apreciat de galeria lui Dinamo: „Vreau să-i mulțumesc pentru asta”

Vlad Iacob

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 20 martie 2023

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre implicarea lui Nicolae Badea în vânzarea clubului către Red&White, care a cumpărat 80% dintre acțiunile lui Dinamo.

Oficialul „câinilor” spune că fostul acționar al clubului a intermediat tranzacția și că a apelat la el datorită relației cu Dorin Șerdean, cel care deținea pachetul majoritar de acțiuni.

Vlad Iacob dezvăluie implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo

„Eu cred că domnul Badea este un mare dinamovist. Domnul Badea a avut un rol important şi a ajutat Dinamo, în special acum, în privinţa acestei tranzacţii. Am apelat la el având în vedere relaţia bună pe care o avea cu domnul Şerdean. A mediat lucrurile şi a avut o contribuţie importantă.

Țin să îi mulţumesc pentru acest lucru. De când am ajuns eu la club, domnul Badea a avut o contribuţie prin programul DDB. Nu vreau să dau acum sume. 

Știu că a fost destul de supărat după episodul cu Mircea Rednic din iarna anului 2021. De atunci, relaţiile dintre dumnealui şi Dinamo s-au răcit de atunci”, a declarat Vlad Iacob la Fanatik.

Urmează o pauză, sper să mai așezăm câteva lucruri, de ordin fizic și de ordin tactic. Bătălia se va duce până la final. De când au venit noii investitori s-au plătit două salarii, suntem aproape la zi, vom primi și primă. Nu îmi place să vorbim despre bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Concluziile lui Ovidiu Burcă după primul meci din play-off

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.