Liga 1

Gigi Becali l-a ironizat pe Edjouma, care s-a plâns de intervențiile sale la FCSB: „Așa trebuie, e bine că a înțeles! Dă goluri de frică”

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 20 martie 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut azi un mesaj ironic pentru mijlocașul francez Malcom Edjouma, marcator al unui gol în meciul cu CSU Craiova, 1-1.

După meci, francezul de 26 de ani, care are 11 goluri marcate în acest sezon, a lasat de înțeles că este nemulțumit de minutele jucate la FCSB, după ce de câteva ori să fie schimbat la pauză de către Gigi Becali.

Gigi Becali, replică pentru Malcom Edjouma: „De asta l-am luat”

„Pe Edjouma d-asta l-am luat. Ca să dea goluri. E bine că a înțeles că trebuie să dea goluri. Așa trebuie, să dea. Că dacă nu dă.... (n.r. - râde)

Dă gol de frică acum. De frică trebuie să dea acum goluri. Neapărat! Că altfel, imediat îl schimb. Păi, nu?”, a spus Gigi Becali azi.

Malcom Edjouma strâmbă din nas: „Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute!”

„Îmi place să joc împotriva echipelor mari. Când e greu, trebuie să-ți demonstrezi calitatea, să arăți ce poți. Îmi plac astfel de meciuri. Îmi este greu. De fiecare dată trebuie să înscriu ca să rămân pe teren. 

Dacă nu înscriu, joc doar 45 de minute! Acum am jucat mai mult de 45 de minute și am înscris. Nu este responsabilitatea mea. Când joc, încerc să-mi ajut echipa”, a spus Edjouma la flash-interviu.

Am reacționat bine în a doua repriză, dar ne-a lipsit eficiența. Trebuie să fim nemiloși, să înscriem mai mult. Sunt înalt, uneori adversarii nu mă pot bloca când vin din spate. Când am șansa să joc, reușesc să înscriu. Cu siguranță putem câștiga titlul, trebuie să fim mai incisivi în față. Fiecare meci este dificil, dar trebuie să nu ne temem. Mie-mi place sentimentul pe care-l oferă astfel de meciuri. 

- Malcom Edjouma

VIDEO Lucian Filip, după FCSB - CSU Craiova: „Rezultatul e corect, dar pentru noi e un semieșec”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.