Liga 1

Aici s-a ajuns! Scene unice în Liga 1 » CFR a reconstituit cu juniorii golul anulat cu Rapid: „Nu e ofsaid! Trimitem imaginile la FRF și CCA!”

FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 20 martie 2023

Cristian Balaj, președintele campioanei CFR Cluj, susține că va trimite către FRF și CCA o serie de imagini care să demonstreze că Anton Maglica a fost în poziție regulamentară la golul marcat în prelungirile remizei cu Rapid, scor 2-2.

În prelungirile meciului, campioana a reușit să trimită mingea în plasă prin Anton Maglica. Reușita a fost anulată pentru un ofsaid neclar, după o analiză de aproape 3 minute în camera VAR. Cristi Balaj recunoaște că poate fi acuzat de subiectivism, dar spune că a reconstituit momentul și că rezultatul e unul clar: gol valabil. 

Cristian Balaj: „E greu să explici așa ceva, îți pierzi credibilitatea”

„Poziția mea în timpul jocului a fost în tribună, în spatele asistentului. După gol, m-am bucurat. Apoi am văzut că a ridicat fanionul. Eu am văzut că nu este ofsaid. Acela a fost sentimentul meu, am un gest reflex. Rar mă păcălesc, am avut o poziție foarte bună. 

Am stat oarecum liniștit, mai ales că după au apărut reluările la televizor. Când am văzut că a fost anulat golul, absurditatea a crescut, nu mi-a mai păsat de nimic. Apoi am văzut modul în care au fost trasate liniile, e greu să mai explici ceva. 

Îți pierzi credibilitatea. O manieră total neprofesionistă. Modul în care s-a analizat faza demonstrează că s-a greșit”, a spus Cristian Balaj, la Orange Sport. 

Balaj a reconstituit faza din CFR Cluj - Rapid

„Astăzi, s-a nimerit să văd echipa juniorilor la antrenament. Am poziționat jucătorii în aceeași formă ca în timpul jocului, am plasat o cameră sus, de unde s-a filmat meciul, și am pus o cameră pe linia porții. 

Este clar în poziție regulamentară. Apărătorul din spate are piciorul cam cu 20-30 de centimetri aproape de linia porții. Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA. Când mai apar asemenea situații, să le discute acum și să nu mai apară asemenea greșeli”, a încheiat Balaj. 

VIDEO CU FAZA. Au trasat greșit linia ofsaidului la momentul decisiv din CFR Cluj - Rapid?

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.