Liga 1

Gigi Becali, cerere către CCA » Ce plan are pentru meciurile din play-off

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 21 March 2023

Gigi Becali cere ca meciurile din play-off să aibă la „centru" arbitri de top, cei mai buni din România în acest moment.

Mai mult, patronul FCSB e convins că delegarea lui Florin Andrei la meciul dintre echipa și CS Universitatea Craiova, terminat 2-2, are legătură cu decizia de a nu avea un antrenor cu licență Pro.

Gigi Becali cere elita arbitrilor la meciurile din play-off

„Sunt 3 arbitri. Istvan Kovacs, Sebastian Colțescu și Horațiu Feșnic. Ăștia-s cei mai buni. Mai sunt unii, cât de cât, dar ăștia sunt cei mai valoroși. Păi, dă-i pe ăștia 3 la meciurile din play-off. Și gata! Ce vrei să arăți, că ești deștept? 

Vor să ne sfideze că dacă nu avem antrenor, ne dau și ei arbitru la mișto? Uite, și la CFR a fost gol valabil aseară. Fac ce le convine lor", a spus Gigi Becali.

La VAR cine a fost? Ăla care ne-a ciupit de ne-a spart tot timpul. Cătălin Popa. Ce să caute ăla la noi? Tot timpul ne-a distrus. Oricum, la faza lui Edjouma nu era nevoie de VAR, s-a văzut în timpul jocului că e brânci. Pentru ce mai trebuia VAR? Florin Andrei e un copil, a vrut să arbitreze corect. Probabil s-a crezut și el prea șmecher de n-a cerut să revadă faza. Băi băieți, cu VAR nu veți putea fura câte goluri vom da noi. Pe vopsea, roș-albastră. 

- Gigi Becali

Ce faze reclamă Gigi Becali după FCSB - CSU Craiova

  • O centrare expediată de Sorescu din corner a fost respinsă de Mitrea, din interiorul careului. Apărătorul oltenilor lovește mingea într-un mod bizar, înghesuit. Reluările nu arată clar dacă a făcut-o cu capul sau cu brațele.
  • Edjouma a preluat mingea în careu, apoi a căzut în urma unui duel cu Andrei Ivan, venit din spate. Atacantul oltenilor nu atinge mingea, dar își bruschează evident adversarul. Arbitrul Florin Andrei i-a arătat cartonașul galben lui Edjouma pentru simulare.
  • Bogdan Mitrea a sărit neglijent în interiorul careului. A respins mingea, dar în același timp l-a lovit cu cotul în cap pe Iulian Cristea. Faza a fost analizată îndelung în camera VAR. Decizia a fost aceeași, jocul poate continua.

VIDEO Răzvan Lucescu a vorbit despre lupta la titlu din România: „O văd între CFR și Farul, dar poate apărea și FCSB”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.