Liga 2

„Câinii” la munte și la mare: străinii lui Dinamo au profitat de zilele libere pentru a vizita România. Ce i-a impresionat

+26 Foto
Portarul lui Dinamo Filip Dujmovic și iubita, Aleksandra

Articol de Ioana Mihalcea  —  marţi, 21 martie 2023

Portarul lui Dinamo Filip Dujmovic și mijlocașul Gorka Larrucea își petrec zilele libere cunoscând locuri noi din România. 

Dacă goalkeeperul bosniac de 24 de ani a preferat să meargă la mare cu iubita, Aleksandra, postând mai multe imagini de pe faleză și de la restaurante, spaniolul (30) a mers să viziteze Brașovul, fiind impresionat de castelele Peleș și Bran.

+26 Foto
Imagini postate de Dujmovic din Constanța

Burcă le-a dat jucătorilor două zile libere după încheierea primei etape din play-off, profitând de pauza pentru meciurile naționalei:

  • Andorra - România (25 martie, ora 19:00) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Belarus (28 martie, ora 21:45) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Dinamo va juca peste două săptămâni la Dej, cu Unirea, în a doua etapă din play-off. În primul meci, „câinii” au remizat cu Buzău, 1-1, iar ardelenii au fost învinși de CSA Steaua, 0-3.

Filip Dujmovic a revenit ca titular la Dinamo duminică, fiind ținut pe margine o perioadă din cauza regulii U19, care l-a forțat pe Burcă să-l titularizeze pe Oncescu. La partida cu Buzăul, antrenorul dinamovist a mizat pe un alt jucător U19, David Irimia, și l-a putut trimite astfel în teren pe bosniac.

16 meciuriun gol marcat și 3 assist-uri are Gorka Larrucea la Dinamo

+26 Foto
Imagini postate de Dujmovic din Constanța
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.