Euro 2024

Haaland, trimis acasă de staff-ul naționalei » Norvegianul ratează un meci de gală în preliminariile EURO 2024

Erling Haaland, în tricoul Norvegiei/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 21 martie 2023

Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, a fost trimis acasă de staff-ul naționalei Norvegiei, din cauza unei dureri în zona inghinală.

Haaland a fost chemat la națională pentru meciurile din preliminarii cu Spania și Georgia, dar staff-ul scandinav l-a sfătuit să se întoarcă la Manchester pentru a-și trata accidentarea din zona inghinală, conform anunțului Federației Norvegiene de Fotbal.

Haaland e accidentat. Ratează meciul Spania - Norvegia

Haaland a marcat un hattrick în weekend, la victoria lui Manchester City cu Burnley, 6-0, în sferturile de finală din Cupa Angliei. După meci, el a acuzat niște dureri în zona inghinală, dar s-a prezentat oricum la lotul naționalei Norvegiei.

Staff-ul medical i-a transmis că ar risca foarte mult și l-a sfătuit să meargă înapoi la Manchester, lucru care s-a și întâmplat. Astfel, Haaland va rata un super-meci în preliminariile EURO, Spania - Norvegia (sâmbătă, ora 21:45).

Duelul se anunța extrem de interesant, cu ibericii aflați la debutul selecționerului Luis de la Fuente. Norvegienii trebuiau să fie conduși din teren de Haaland și Odegaard, doi dintre jucătorii momentului în Premier League. Scandinavii se vor baza însă doar pe mijlocașul și căpitanul lui Arsenal.

Spania și Norvegia fac parte din grupa A în preliminariile EURO și sunt favorite la calificarea la turneul final din Germania. Celelalte 3 colege de grupă cunt Scoția, Georgia și Cipru. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European.

42 de goluria marcat Haaland în acest sezon pentru City, în toate competițiile.

VIDEO. Manchester City - Burnley 6-0. Haaland a dat hattrick

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.