Liga 1

Două vești MARI pentru clubul din Liga 1: undă verde pentru inaugurarea stadionului + „Infuzie” de 600.000 de euro!

+12 Foto
Stadionul din Târgoviște // sursă foto: Facebook @ Cristian Daniel Stan

Articol de Ionel Luţan  —  marţi, 21 martie 2023

În sfârșit, vin și vești bune la Chindia Târgoviște. Consiliul Județean Dâmbovița a deblocat o sumă importantă pentru plata salariilor, restante de 4 luni, iar stadionul din Târgoviște ar urma să fie inaugurat peste o lună!

Situația la Chindia Târgoviște este extrem de complicată. Neplătiți de 4 luni, jucătorii lui Toni Petrea n-au mai câștigat în campionat de 7 meciuri și s-au scufundat în clasament, au căzut pe loc de baraj.

Vești MARI pentru Chindia Târgoviște

După o perioadă delicată, au început să vină și veștile bune. Consiliul Județean Dâmbovița a alocat suma de 600.000 de euro, pentru ca datoriile clubului să fie stinse. 

Este o veste extraordinară pentru jucători, având în vedere că aceștia nu-și mai primiseră salariile de 4 luni!

Ultimele aspecte de pus la punct la stadionul din Târgoviște

+12 Foto
sursă foto: Facebook @ Cristian Daniel Stan

A doua veste importantă este faptul că la stadionul din Târgoviște, la care se lucrează din 2019, a avut loc astăzi o vizită de pre-omologare.

Arena a fost inspectată de o comisie formată din membri LPF și ai firmei care deține drepturile de televizare pentru Liga 1, eAD, iar această comisie a concluzionat că meciul Chindiei de acasă cu UTA, programat în weekendul 22-23 aprilie, va putea fi găzduit de stadionul din Târgoviște!

La stadion mai sunt câteva lucruri de pus la punct, precum montarea unor rânduri de scaune și a stratului 2 al pistei de tartan.

Cu 16 puncte și o înfrângere în prima etapă din play-out, Chindia ocupă locul 7 în play-out, primul de baraj. Prima poziție sigură, ocupată de Hermannstadt, este la un punct distanță.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.