Liga 1

Duckadam, lăsat perplex de „pariul” lui Rotaru: „Nu știu ce e cu băiatul ăsta. Nu merita convocat!”

Alexandru Ișfan nu a înscris de la transferul la CSU Craiova // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 21 martie 2023

Fostul mare portar Helmut Duckadam (63 de ani) nu înțelege ce se întâmplă cu Alexandru Ișfan (23) de la transferul acestuia la CSU Craiova. Atacantul de bandă n-a înscris nici măcar un gol la echipa alb-albastră, dar a fost convocat la naționala U21.

Alexandru Ișfan, extremă dreapta, a înscris 4 goluri în acest sezon de campionat, toate în tricoul lui FC Argeș. De la transferul la Universitatea Craiova, consemnat în ianuarie, Ișfan nu a mai punctat deloc.

Chiar și așa, a fost convocat de Emil Săndoi la naționala U21 pentru meciurile amicale cu Portugalia și Germania, programate pe 24, respectiv 28 martie.

Convocare pe care Helmut Duckadam nu o consideră meritorie. Fostul portar nu înțelege cum de randamentul lui Ișfan s-a prăbușit de la transferul în Bănie.

Helmut Duckadam, despre Alexandru Ișfan: „Nu știu ce e cu băiatul ăsta”

„Nu s-a integrat deloc. Nu știu ce e cu băiatul ăsta, mi-a plăcut foarte mult în prima parte a campionatului, la Argeș, dar în ultima perioadă nu are realizări deloc. 

El trebuie să-și pună întrebări, să se întrebe ce se întâmplă cu el. Nu-mi dau seama de ce i-a scăzut randamentul atât de rău”, a precizat Duckadam la Playsport.

Duckadam consideră că nici David Miculescu, legitimat la FCSB, nu merita să fie chemat la U21: „Miculescu nu merita să fie acolo, cum nu merită nici Ișfan. Nu știu dacă vor juca”.

Dacă Ișfan a costat-o pe CSU Craiova 650.000 de euro, Miculescu a fost aproape de 3 ori mai costisitor. FCSB l-a cumpărat de la UTA cu 1,7 milioane de euro!

Lotul de la U21 e foarte bun, cel puțin pe hârtie. Care e problema dacă jucăm cu Portugalia și Germania? La un moment dat trebuie să jucăm și cu cei puternici. Am încredere în băieții ăștia, sunt foarte talentați, dar nu știu cât de omogeni sunt. 

- Helmut Duckadam

Interviu cu Alexandru Ișfan: „Eu m-am ținut și de școală. Îmi plăcea gramatica!”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.