Liga 1

A semnat astăzi » Clubul din Liga 1 are un nou șef: și-a asumat să investească!

Petrolul Ploiești este a doua în play-out // foto: Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  marţi, 21 martie 2023

Marian Copilu, fost președinte la CFR Cluj și CSU Craiova, a semnat cu Petrolul Ploiești! Multiplul campion alături de CFR și-a asumat și rolul de investitor și va fi numărul 1 în conducerea clubului.

Tratativele dintre Marian Copilu și conducerea Petrolului Ploiești s-au concretizat în această seară. Copilu a semnat și a fost cooptat oficial în Consiliul Director al clubului ploieștean. 

Marian Copilu nu se va limita doar la rolul executiv, va fi și investitor, atribuție pe care și-a asumat-o într-un moment extrem de delicat pentru Petrolul.

E gata! Marian Copilu a semnat cu Petrolul Ploiești

Venirea acestuia era așteptată cu sufletul de gură de vestiarul Petrolului, care resimțea din plin problemele financiare.

Marian Copilu

„Dacă Marian Copilu va veni alături de noi ar fi un lucru bun. Orice ajutor este benefic pentru echipă în acest moment”, a precizat de curând antrenorul Florin Pîrvu.

Președinte al clubului va rămâne Claudiu Tudor, poziția oficială a lui Copilu va fi aceea de membru în Consiliul Director. 

La nivel sportiv, situația clubului este încurajatoare. Petrolul este a doua în play-out, cu 21 de puncte, 5 peste Chindia, prima echipă de pe locurile de baraj.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.