Liga 1

Variantă „bombă” » Tertipul prin care FCSB vrea să-l țină pe Pintilii pe bancă până la finalul sezonului

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că roș-albaștri ar putea apela la un tertip pentru a-l putea avea pe bancă pe Mihai Pintilii, care nu are licențe de antrenor.

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 21 martie 2023

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că roș-albaștrii ar putea apela la un tertip pentru a-l putea avea pe bancă pe Mihai Pintilii până la finalul sezonului, deși nu are licențe de antrenor.

Concret, MM susține că ar putea angaja un antrenor cu licență PRO, pe care să îl dea afară după un meci. În Liga 1, când un antrenor pleacă de la un club, echipa poate avea pe absolut oricine pe bancă timp de 30 de zile, conform regulamentului FRF.

Asta s-a întâmplat cu Mihai Pintilii, când Nicolae Dică a plecat de la FCSB în noiembrie. Fostul mijlocaș a putut sta pe banca roș-albaștrilor timp de 30 de zile, chiar dacă nu are licență PRO și nici carnet de antrenor. După plecarea lui Strizu, fostul deținător de licență de la echipa lui Becali, Pintilii ar fi putut proceda din nou la fel, dar el fusese suspendat timp de 4 etape înainte ca Leo Strizu să demisioneze.

MM Stoica: „Eu sunt foarte inventiv”

„Putem să angajam un antrenor care să realizeze după un meci că a ales greșit să vină la noi. Nu se poate asta? Să-l plătim, să nu-l plătim. Să își dea seama că nu e ce se aștepta și să plece. 

După care putem să aducem altul, după 30 de zile. Eu sunt foarte inventiv, dacă suntem forțați, facem asta”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

La actuala formă a regulamentului, o echipă nu poate fi împiedicată să facă asta. FCSB nu a fost prima echipă care a vrut să procedeze așa. Parcă și FCU Craiova și-a dorit, când îl avea antrenor pe Marius Croitoru

- Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF

Gigi Becali: „Nu o să plătesc nicio sancțiune. Nu-mi spun mie să pun antrenor când vor ei”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.