Tenis

Probleme pentru liderul WTA » S-a retras din următoarele două competiții

Iga Swiatek/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 22 March 2023

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) a anunțat că s-a retras de la Miami Open și că nu va participa la meciurile Poloniei de la Billie Jean King Cup.

Swiatek are o accidentare la coaste și a decis să ia o pauză, împreună cu doctorii săi. Totul a plecat de la infecție, apoi, din cauza unui episod de tuse puternică, a suferit accidentarea la coaste.

Iga ar fi trebuit să joace la Miami Open, în perioada 22 martie - 2 aprilie. Ar fi urmat meciurile Poloniei cu Kazahstan, pe 14 și 15 aprilie, la Billie Jean King Cup.

Iga Swiatek s-a retras de la Miami Open și de la Billie Jean King Cup

„Știți că în timpul turneului de la Doha am suferit o infecție. Am primit acceptul de a juca, dar un episod de tuse puternică mi-a provocat o accidentare la coste. Am încercat să ne descurcăm cu problema și să o tratăm, pentru a putea juca în continuare. Din păcate, încă simt acea durere și nu mai pot juca. 

Am nevoie de o pauză pentru a mă recupera. Mă simt nevoită să mă retraj de la Miami Open și Billie Jean King Cup. Nu știu când o să revin pe teren. totul depinde de procesul de recuperare. E o situație grea, mi-aș fi dorit să joc la aceste două competiții, dar sănătatea e mult mai importantă. 

Sunt mulțumită că a trecut mult timp de când am avut ultima accidentare și de faptul că am putut juca fără probleme. Uneori, se mai întâmplă și astfel de lucruri în sport”, a transmis Iga Swiatek pe contul de Twitter.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.