Liga 1

Mihai Rotaru sare în apărarea lui Jovan Markovic, acuzat că are probleme cu greutatea: „Haideți să vă zic câte kilograme are”

Jovan Markovic / Sursă foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 22 martie 2023

Mihai Rotaru, principalul acționar al celor de la Universitatea Craiova, neagă varianta conform căreia Jovan Markovic, atacantul de 21 de ani al „leilor”, ar avea în acest moment kilograme în plus, așa cum internaționalul U21 a fost acuzat la un moment dat inclusiv de către fanii oltenilor. 

Încă de la începutul sezonului, au existat momente în care Markovic a fost luat în colimator din cauza condiției sale fizice. În luna august a anului trecut, Florin Răducioiu era tranșant: „Nu îmi place cum arată! Mi se pare că are kilograme în plus. Nu are fizic de atacant. Nu îmi place”, spunea „Marele Blond”, la Orange Sport.

Mihai Rotaru a intervenit în dezbatere miercuri, într-un moment în care Markovic traversează un moment bun, el reușind să înscrie recent în derby-ul cu FCSB: „Markovic se află în parametri buni. Haideți să vă spun, are 90,5 kilograme în acest moment, la o înălțime de 1.85 - 1.86. Doctorii ne-au spus că e bine. Dacă doctorii ne-au spus că e în regulă, ce să facem? Să spunem noi că nu e bine”, a declarat Mihai Rotaru, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a intervenit: „Eu nu cred că asta e greutatea lui optimă”

Aflat în studio, fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a combătut informația oferită de Mihai Rotaru: „Eu nu cred că asta e greutatea optimă a lui Markovic. O să vă dau contactul unei clinici, să mergeți cu băiatul să vedeți care ar trebui să fie greutatea lui ideală. 

Domnule Rotaru, dacă nu era speța aceasta, puteați vorbi trei zile și nu interveneam. Dar aici vorbim de un jucător care poate fi un bun național”, a spus „Mister”. 

„Aștept numărul clinicii, noi cheltuim cu jucătorii noștri. O să mergem să-l testăm și o să facem rezultatele publice în presă”, a fost răspunsul patronului juveților.

5 goluriși 3 assist-uri are Markovici în acest sezon, în toate competițiile (35 de apariții)

VIDEO Jovan Markovic a „deblocat” derby-ul FCSB - CSU Craiova cu o fază de geniu în care i-a ridiculizat pe roș-albaștri

>

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.