Stiri extrasport

Kim Kardashian, „interzisă” la meciurile lui Ianis Hagi: „Aici nu vii!”

+33 Foto
Kim Kardashian (42 de ani), model cu 349 de milioane de urmăritori pe Instagram, a fost „interzisă” la meciurile din Scoția. E vorba despre o glumă făcută de prezentatoarea TV Lorraine Kelly, mare fan Dundee United.

Articol de Andra Mocanu  —  Thursday, 23 March 2023

Kim Kardashian (42 de ani), model cu 349 de milioane de urmăritori pe Instagram, a fost „interzisă” la meciurile din Scoția. 

Se vorbește de ani de zile despre faptul că surorile Kardashian, Kim, Khloe și Courtney, le aduc ghinion bărbaților din viețile lor. Se pare însă că și echipelor cu care simpatizează. 

GALERIE FOTO. „Blestemul” lui Kim Kardashian o îndepărtează de meciurile din Scoția

Joia trecută, Kim a fost la meciul lui Arsenal cu Sporting și „tunarii” au fost eliminați din play-off-ul Europa League, 3-4 la general. 

„De vină e blestemul Kardashian!”, au comentat mulți dintre fani. Duminică, ea a asistat și la partida PSG-ului cu Rennes din Ligue 1, iar parizienii au pierdut (0-2). Prilej pentru cotidianul spaniol Marca să remarce: „Blestemul Kardashian lovește din nou!”.

Lorraine Kelly, o prezentatoare TV din Scoția, fan Dundee United, s-a amuzat de situație și a spus în direct, mai în glumă, mai în serios, că modelul nu are ce căuta pe Tannadice Park, stadionul echipei favorite: „Aici nu vii! Nu o s-o invit niciodată pe această arena. Asta e, Kim, știu că vrei să vii, dar nu se va întâmpla ”, a spus aceasta, conform The Sun.

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, joacă în etapa următoare pe teren propriu chiar contra celor de la Dundee United, ultima clasată din Scoția.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.