Liga 1

Gigi Becali recunoaște oferta uluitoare: „Îmi dau 20 de milioane de euro. Încă 5 și vând!”

Gigi Becali și „Palatul” din Aleea Alexandru pe fundal

Articol de David Marinescu  —  joi, 23 martie 2023

După ce Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a susținut marți că Gigi Becali (64) a primit oferte de peste 20 de milioane de euro pentru celebrul „Palat” din Aleea Alexandru, patronul FCSB a confirmat informația, dezvăluind și că o propunere a venit din partea Ambasadei Statului Qatar.

Deși afirmă că nu e interesat să vândă „Palatul”, Becali recunoaște că ar fi totuși dispus să-l cedeze în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Gigi Becali, patron FCSB: „Dacă vreți Palatul, prețul e de 25 de milioane”

Este adevărat că am primit o ofertă pentru Palat. Oferta a venit de la Ambasada Qatar. Eu le-am zis că nu este de vânzare, dar dacă oferă 25 de milioane de euro, îl dau! 

A venit și o agenție cu un om de afaceri, dar le-am zis că nu vând, că nu dă omul ăla atâția bani. Nu vreau să-i zic numele, pentru că nu am vorbit cu omul, de ce să mint? 

Dar pe mine nu mă interesează să-l vând. Eu nu-l vând, dar ei au venit și au zis că vor să-l cumpere. Le-am zis că nu-l dau, iar ei au tot insistat. Atunci le-am zis: «Bine. Dacă îl vreți, ăsta-i prețul: 25 de milioane». Mi-au zis că-mi dau 20. Le-am zis că nu-l dau pe 20”, a declarat Becali, conform Cancan.

Ce declarase Dumitru Dragomir marți: „3 ambasade au vrut să-i ia Palatul”

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze. 

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro”, a spus Dragomir la Fanatik.

„A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a mai spus fostul șef al LPF.

„Palatul” lui Becali a fost folosit în ultimii ani ca un fel de sediu al FCSB-ului. Aici ține patronul roș-albaștrilor toate conferințele, tot aici sunt prezentați antrenorii și cele mai importante transferuri.

Gigi Becali, investiție majoră în „Palatul” din Aleea Alexandru

Gigi Becali și „Palatul” din Aleea Alexandru pe fundal

În 2006, Gigi Becali a plătit 7 milioane de euro pentru „Casa Manu-Auschnitt”, o capodoperă arhitecturală aflată pe Aleea Alexandru. În acel moment, proprietar era Steven Auschnitt.

Clădirea a fost construită în anul 1915, urmând planurile arhitectului Grigore Cerchez. S-a dorit a fi o copie a Muzeului Rodin, din Paris.

Gigi Becali a pus „Palatul” din Aleea Alexandru pe numele fetelor

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și mă gândeam cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți: «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înțelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri. 

Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau”, declara Becali în urmă cu doi ani.

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre lupta la titlu din Superliga: „O văd între CFR și Farul, dar poate apărea și FCSB”

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.