Liga 2

Andrei Nicolescu, acum în fruntea lui Dinamo, spune că a dat probe la Steaua: „Nu am avut o echipă favorită”

Andrei Nicolescu // sursă foto: Instagram @ andreinicolescu

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 23 March 2023

Andrei Nicolescu (46 de ani), noul președinte de la Dinamo, a dezvăluit la GSP Live că în scurta carieră de fotbalist a trecut și prin curtea marii rivale a „câinilor roșii”, Steaua.

Dinamo are conducători noi, odată cu preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către firma Red&White, reprezentată de avocatul Andrei Nicolescu și afaceristul Eugen Voicu.

Nicolescu a fost prezent în această dimineață în studioul Gazetei Sporturilor, la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a dezvăluit că a cochetat cu fotbalul în tinerețe. A jucat la echipa a doua a lui Dinamo și chiar la marea rivală, Steaua. 

Acum șef la Dinamo, în trecut în probe la Steaua

>

„La Ploiești am jucat fotbal la CSȘ. Apoi am dat probe la Steaua, când eram foarte mic. Apoi am plecat afară, am dat probe la Nantes. Tot timpul m-am mutat.

Am fost o lună și jumătate și la Dinamo 2, când aveam 20 de ani și ajunsesem în București. Chiar nu am avut o echipă favorită în România, cu care să țin mai mult timp. Din afară mă uit la Barcelona cu foarte mare plăcere, sunt fan.

Probabil și familia m-a determinat să nu urmez foarte atent cariera asta. Joc și acum, într-o echipă a avocaților cu care mergem la turnee, am și câștigat trofee”, a dezvăluit Nicolescu la GSP Live.

În cariera de conducător de club, Nicolescu a fost și vicepreședintele Rapidului. 

Dinamo este un brand neexploatat, o oportunitate care apare o dată la foarte mult timp. În acest moment, Dinamo este într-o zonă în care dacă nu vine cineva să o salveze nu va mai fi salvată. Am reușit prin conexiunile mele, prin capacitatea de a le arăta oamenilor ce se poate face, să construiesc o pălărie de încredere.

Eu nu sunt un investitor. Împreună cu Eugen, vrem să coagulăm o mână de antreprenori din România.

- Andrei Nicolescu, președinte Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.