Liga 1

Noul conducător de la Dinamo, laude pentru Hagi: „Mi se pare că e un zeu în România” + „Farul va căpăta o altă dimensiune când Gică va înțelege asta”

Gică Hagi/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 23 March 2023

Invitat la GSP Live, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a vorbit în termeni laudativi despre Gheorghe Hagi.

Unul dintre cei doi noi investitori de la Dinamo, alături de Eugen Voicu, este de părere că Hagi este un exemplu, pentru construirea „Academiei Gheorghe Hagi” și pentru investițiile în dezvoltarea juniorilor.

VIDEO. Andrei Nicolescu: „Hagi este un zeu în România”

>

„Mie mi se pare că Gheorghe Hagi este zeu în România. Ca fotbalist, a făcut ce a făcut. După cariera de fotbalist, a dat tot ce putea. Eu cred că ce se întâmplă la Farul va căpăta o altă dimensiune atunci când el va înțelege că se poate ajuta de niște oameni cu expertiză în alte domenii. 

Pentru fotbalul din România, el este un exemplu. Nimeni care a primit de la fotbal ceva, notorietate, bani, expertiză, nu a întors fotbalului din România mai nimic. Doar Hagi a făcut asta. Poate că dacă și alții se vor orienta către academii și vor mai fi 5, 6, 10 care se vor lupta cu cea a lui Hagi, va interveni și alt factor. 

Mă refer la cel mental. Vor încerca să îi crească altfel pe jucători pentru a fi cei mai buni”, a declarat Andrei Nicolescu la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.