Liga 2

Trei jucători de la Farul au susținut Dinamo pe „Arcul de Triumf”: „Au stat ascunși. Zburdau pe acolo, se bucurau!”

Trei jucători de la Farul au susținut Dinamo pe „Arcul de Triumf”: „Au stat ascunși. Zburdau pe acolo, se bucurau!”

Articol de Ioana Mihalcea  —  vineri, 24 martie 2023

Unchiul lui Dina Grameni, mijlocașul Farului (20 de ani), a dezvăluit că fotbalistul lui Hagi a fost în tribune pentru a susține Dinamo la meciul în care „câinii” au obținut calificarea în play-off și că e un fan înfocat al roș-albilor.

„El a vrut să vină la Dinamo (n.r. să joace). A fost la meciul cu Poli Timișoara, el și încă doi jucători de la Farul, care sunt dinamoviști. Au stat așa, ascunși, acolo. Uite, nu-i fac bine că spun, n-au voie să meargă la alte meciuri.

Am vrut să văd reacția lui la golul lui Dinamo. Știam unde stă, când a marcat Dinamo m-am uitat încolo. Nu l-am mai văzut la loc, zic «Ce-a făcut, a plecat?!». Dar de fapt el zburda pe acolo, se bucura!

Sunt dinamoviști, toată familia. A fost acel moment când ar fi putut să vină la Dinamo, părinții voiau să-l aducă, îi plăteau tot, au o situație materială foarte bună. A nimerit prost, în perioada spaniolă. Mi-ar fi plăcut să fie la Dinamo.

Dar a fost foarte bine că a rămas la Farul, a luat-o pas cu pas, în momentul ăsta are mai multe oferte de afară, dar nu le dă curs, vrea să se maturizeze în joc. E serios, muncitor, are o gândire foarte matură. Are un frate mai mic, născut în 2007, mult mai talentat decât el, dar e putoare :D”, a spus Nicu Grameni la Playsport „Dinamo 7/9”. 

Nicu Grameni este organizator de competiții la CS Dinamo, delegat la meciurile echipei mari și crainicul meciurilor de fotbal și de handbal ale lui Dinamo.

Grameni vs Bordușanu, într-un meci din ianuarie 2022

5goluri și 3 pase de gol are Grameni la Farul în acest sezon

1,3 milioane de euroe cota de piață a lui Grameni, conform Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.