Tenis

Sorana Cîrstea, magistrală la Miami! Victorie cu repetiție în fața ocupantei locului 4 în lume

FOTO: Twitter @WTA

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 25 March 2023

Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia (29 de ani, 4 WTA), scor 6-2, 6-3, și s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale turneului de la Miami.

Sorana a demonstrat că victoria obținută în fața lui Garcia în urmă cu 9 zile, în „optimile” Indian Wells, nu a fost întâmplătoare. 

Sorana Cîrstea, magistrală în meciul cu Garcia de la Miami

La Miami, pe un hard mai rapid decât cel din California, Cîrstea a început vijelios. În primul set a avut procentaje excelente la serviciu, o frecvență de 77% a primei mingi și 5 dintre cele 6 oportunități de break ale franțuzoaicei salvate. 

Românca a avut nevoie de doar 34 de minute pentru a închide actul, scor 6-2, în fața deținătoarei trofeului Turneului Campioanelor.

Sorana Cîrstea, în „șaisprezecimi” la Miami

Setul secund părea să fie mai echilibrat, dar cu Sorana având mâna mai sigură în continuare. Garcia a comis o mulțime de erori neforțate, de fiecare dată când încerca să preia inițiativa în raliu.

Franțuzoaica a scăpat în game-ul cu numărul 6, când a salvat 3 mingi de break, dar în cele din urmă a cedat.

55.770 $și 65 de puncte WTA primește Sorana Cîrstea datorită victoriei cu Garcia

Cîrstea confirmă forma fantastică și va da în turul următor de Karolina Muchova (55 WTA). Cehoaica a câștigat ambele meciuri directe, cel mai recent chiar în februarie 2023, la Dubai, scor 6-4, 7-6(4).

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.