Liga 2

„Hai să le lăsăm stadionul întreg!” » Oficialii Unirii Dej au motivat decizia care nu le-a picat bine fanilor: „Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București”

„Hai să le lăsăm stadionul întreg!” » Oficialii Unirii Dej au motivat decizia care nu le-a picat bine fanilor: „Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București”

Articol de Ioana Mihalcea  —  Saturday, 25 March 2023

Unirea Dej a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo, contând pentru etapa #2 din play-off (duminică, 2 aprilie, ora 16:00). Fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru această deplasare, jumătate din capacitatea funcțională a arenei.

Apreciat de „câini”, gestul ardelenilor a fost criticat de propriii fani, pe rețelele de socializare: „E perfect, hai le lăsăm stadionul întreg....”, „Mai bine le dădeați 150, cât prevede regulamentul”. 

Din respect pentru tradiția și istoria clubului Dinamo București, precum și pentru numeroșii lor fani din Ardeal, clubul nostru a decis să aloce tot trei sectoare și susținătorilor alb-roșiilor (~1500 bilete). 

Pe această cale, rugăm fanii dinamoviști să își achiziționeze bilete exclusiv în sectoarele 4, 5 și 6. Accesul în aceste sectoare se va face de pe strada Nicolae Titulescu (pe la Sala Sporturilor).

Biletele nu se pot achiziționa online. Prețul unui bilet este de 20 lei.

Comunicat Unirea Dej

„Felicitări pentru acest gest”, „Felicitări conducerii!! De apreciat astfel de oameni”, „Luați aminte!!! Ăsta-i respectul pe care Dinamo trebuie să-l aibă în toată țara”,  au comentat dinamoviștii.

„Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat zilele trecute Gabriel Magdaș, președintele formației din Dej. 

Unirea a început cu un eșec seria jocurilor din play-off, 0-3, în Ghencea, cu CSA Steaua, în timp ce Dinamo a remizat, acasă, 1-1, cu Gloria Buzău.

Imagine de pe stadionul din Dej

VIDEO. Andrei Nicolescu, noul președintele lui Dinamo: „Când eram mic, am dat probe la Steaua”

>

Mai multe articole despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.