Nationala

Adrian Mutu a lăudat 3 „tricolori”: „Ei au fost cei mai buni jucători de la noi”

+25 Foto
Adrian Mutu a remarcat 3 jucători români: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin. Primii doi au marcat golurile României, al treilea a fost în premieră titular și integralist la națională/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 26 martie 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului și fostul mare atacant al României, a analizat victoria „tricolorilor” cu Andorra, scor 2-0, în primul meci din preliminariile EURO 2024.

  • România - Belarus are loc pe 28 martie, de la 21:45. Meciul va fi live TEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Adrian Mutu a remarcat 3 jucători români: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin. Primii doi au marcat golurile României, al treilea a fost în premieră titular și integralist la națională.

Remarcații lui Adrian Mutu, după Andorra - România 0-2: „Ei au fost cei mai buni”

„A fost un meci foarte bun din partea noastră. Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. A încercat să facă un joc murdar. Băieții noștri au intrat în jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ. Scorul este unul bun. 

Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. Andorra a fost o echipă extrem de slabă, nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. La Drăgușin se vede că joacă şi că a căpătat o şmecherie fotbalistică. Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la el.

Man s-a descurcat foarte bine pe un post care nu e al lui (nr. - extremă stânga). Ambele goluri au fost frumoase. Şi al lui Alibec. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Andorra nu a făcut nimic altceva decât să distrugă meciul”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Antena 1.

VIDEO. Radu Drăgușin: „Trebuie să știu să gestionez momentul”

>

FOTO. Cele mai tari imagini de la Andorra - România, prin obiectivul fotoreporterului GSP Cristi Preda

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.