Nationala

Cornel Dinu, acid ca întotdeauna: „România nu a confirmat. A câștigat împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia”

+25 Foto
Cornel Dinu (74 de ani), fostul mare fundaș al României, nu a fost impresionat de victoria „tricolorilor” cu Andorra, scor 2-0, în primul meci din preliminariile EURO 2024/ foto: Cristi preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 26 martie 2023

Cornel Dinu (74 de ani), fostul mare fundaș al României, nu a fost impresionat de victoria „tricolorilor” cu Andorra, scor 2-0, în primul meci din preliminariile EURO 2024.

  • România - Belarus are loc pe 28 martie, de la 21:45. Meciul va fi live TEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

În stilul caracteristic, Cornel Dinu a analizat victoria Românei și a declarat că elevii lui Edi Iordănescu au câștigat împotriva unei „reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia”.

Analiza lui Cornel Dinu, după Andorra - România 0-2: „M-am gândit la munții din împrejurimi”

„M-am gândit la munţii din împrejurimi, la frumuseţea Andorrei, mai mult decât la meci. A câştigat România împotriva unei reprezentative a Predealului împreună cu Sinaia. Jucătorii de acolo au o anumită educaţie, luptă cum pot ei. 

Ce pot să zic e că atunci când te aşteptai mai mult, echipa nu a confirmat, cu niște băieți care sunt ospătari, contabili.

Trebuie să ne dea de gândit la ceea ce înseamnă la fotbalul nostru, am avut jucători din Serie B, Stanciu, care a venit din China şi jucători de prin Emirate.

Atât e bine, că am bifat trei puncte. Drama e că am ajuns să contăm pe patru-cinci jucători care nu au reuşit în România şi vin din divizia B din Italia. Asta zice de la sine ce s-a făcut în fotbalul românesc în ultimii ani. 

Ne-au refuzat şi vreo trei jucători (n.r. - Daniel Boloca, Andrei Coubiș, Cătălin Cîrjan), am ajuns să contăm pe jucători născuţi în ţări străine, care să refuze să joace pentru naţională. Nu e întâmplător ce se petrece în fotbalul românesc”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Orange Sport.

VIDEO. Nicolae Stanciu, declarații după Andorra - România 0-2: „Scopul nostru a fost să luam trei puncte”

>

FOTO. Cele mai tari imagini de la Andorra - România, prin obiectivul fotoreporterului GSP Cristi Preda

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.