Nationala

„Gogoașă”, prima reacție după bătaia din peluză de la meciul Andorra - România + De la ce ar fi pornit scandalul

Articol de Andrei Petrescu  —  duminică, 26 martie 2023

Andrei Preda, cunoscut drept „Gogoașă”, a avut un prim mesaj după incidentele violente de la meciul Andorra - România 0-2.

UPDATE 16:00 » De la ce ar fi pornit scandalul 

Sursele GSP.ro explică ce s-ar fi întâmplat în peluza României. Motivul scandalului îl reprezintă o altercație între membri a două grupări. Un fan din gruparea „Honor et Patria” i-a reproșat unuia din „Uniți sub Tricolor” că ar fi beat. 

În replică, mai mulți ultrași din gruparea „Uniți sub Tricolor” s-au năspustit asupra fanului din „Honor et Patria”. Ulterior, în scandal ar fi intervenit și Andrei Preda și apropiații săi, tot pentru a-l bate pe suporterul din „Honor et Patria”.

Prima reacție după bătaia de la Andorra - România

În minutul 11 al partidei din Andorra, un incident a avut loc în peluza tricoloră a avut loc un incident, mai mulți suporteri bătându-se între ei. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a calma lucrurile. Mai multe persoane au fost reținute și scoase din sector, iar printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, care susține FCU Craiova.

Azi, Andrei Preda a avut o primă reacție. A postat un mesaj scurt, pe contul de Facebook. 

„Românii nu s-au bătut între ei!”, a scris „Gogoașă”

+30 Foto
FOTO: Capturi @Orange Sport

Mesaje dure pentru ultrașii români

Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin... O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți! 

- Florin Răducioiu, la PrimaSport

Trebuie identificați și «umflați». Pedepsiți... Astfel de exemplare nici nu mă interesează... Decât să joci cu astfel de suporteri în tribună... Da, suferă alți pentru unii care fac așa ceva. 

- Viorel Moldovan, la Prima Sport

VIDEO Denis Alibec, declarații după Andorra - România 0-2: „Puteam câștiga mult mai lejer”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.