Euro 2024

Surpriză COLOSALĂ în preliminariile EURO 2024: rezultatul din meciul Danemarcei avea cotă 200!

Kazahstan - Danemarca // sursă foto: Twitter @ Brfootball

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 26 martie 2023

Kazahstan a întors-o uluitor pe Danemarca în preliminariile EURO 2024, de la 0-2 la pauză la 3-2 în final, răsturnare evaluată de bookmakeri înaintea meciului cu o cotă de 200!

Surpriză uriașă în grupa H din preliminariile EURO. În această seară, la Astana, Kazahstan, care începuse campania cu o înfrângere, 1-2 cu Slovenia, a primit vizita danezilor, învingători în prima rundă, 3-1 cu Finlanda.

A părut că danezii au rezolvat meciul din prima parte, când „dubla” lui Hojlund (minutele 21 și 36) le-a adus un avantaj liniștitor la pauză.

Surpriză colosală în Kazahstan - Danemarca

Cele două goluri avans nu au fost însă suficiente. Revenirea kazahilor a început în minutul 73, gol Zaynutdinov din penalty, și s-a concretizat în ultimele 5 minute din timpul regulamentar, când Tagybergen (minutul 86) și Aymbetov ('89, lovitură de cap) au depășit de două ori apărarea daneză.

Înainte de meci, bookmakerii ofereau cote de până la 200 pentru o astfel de desfășurare a meciului, ca danezii să conducă la pauză, iar kazahii să obțină victoria!

243,3 milioane de euroeste diferența între valoarea lotului naționalei din Danemarca (262,3 milioane de euro) și valoarea kazahilor (19)

97 de locurisunt în clasamentul FIFA între Danemarca (poziția 18) și Kazahstan (115)

Cu cele 3 puncte obținute, Kazahstan a urcat pe locul 4 în grupă, peste San Marino și Finlanda, ambele cu un meci în minus. Danezii rămân pe 2, sub Irlanda de Nord.

În grupa H urmează Slovenia - San Marino (19:00) și Irlanda de Nord - Finlanda (ora 21:45).

Mai multe știri din preliminariile EURO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.