Diverse

Șocant! Victor Becali a dezvăluit cum a mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu, pentru achitarea în „Dosarul Transferurilor”: „Prin el s-a făcut. Nu erau pungi de chipsuri”

Victor Becali, la „SportCast cu Sile”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 26 martie 2023

Impresarul Victor Becali (61 de ani) a dezvăluit cum a mituit-o pe Geanina Terceanu, fosta judecătoare care în aprilie 2012 i-a achitat pe toți cei 8 inculpați din „Dosarul Transferurilor” # Curtea de Apel București a desființat ulterior decizia fostei judecătoare, iar Victor Becali a fost condamnat la 4 ani și 8 luni în spatele gratiilor # Terceanu a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită. 

Victor Becali a fost condamnat și în dosarul „Mită pentru Judecătoare”, în care a fost acuzat că alături de fratele Ioan Becali și Cristi Borcea i-au dat fostei judecătoare Geanina Terceanu 220.000 de euro, în tranșe, din aprilie 2009 până în mai 2012, pentru a-i scoate nevinovați în „Dosarul Transferurilor”.

La mai bine de 10 ani distanță de atunci, Victor Becali a dezvăluit că banii au ajuns la fosta judecătoare chiar prin intermediul denunțatorului din „Dosarul Transferurilor”, Manole Teodoris, cunoscut în lumea interlopă drept „Doris”.

Victor Becali dezvăluie cum a mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu

„Astea cu banii în pungi de chipsuri sunt povești, tâmpenii. I-am dat bani, dar nu în pungi de chipsuri, ce bazaconii spune ea. Femeia aia bătea câmpii.

Povestea a pornit de la denunțătorul din dosar, care mi-a prezentat-o. E vorba despre unul, Doris... ce, îl cunoști dacă-ți spun? (n.r. - către moderator). 

Prin el i-am dat banii. Și după 2 ani, când ne-am judecat, i-am dat bani. I-am dat și 180, și 160.000”, a dezvăluit Victor Becali la „Sportcast cu Sile”, podcastul moderat la Orange Sport de Silviu Tudor Samuilă, editorialist GSP.

Fosta judecătoare Geanina Terceanu

În februarie 2018, Geanina Terceanu a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită. A fost eliberată condiționat 3 ani și jumătate mai târziu, august 2021.

VIDEO » Amintirile lui Victor Becali din pușcărie: „Eu n-am probleme, dar Cristi Borcea a rămas traumatizat”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.